onze diensten

U bevindt zich hier:
Onze diensten

Advies

Of u nu advies nodig heeft over onderwijswetgeving, curriculumontwikkeling, organisatorische optimalisatie, docentenprofessionalisering of andere onderwijs gerelateerde vraagstukken, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten die aansluiten bij uw behoeften en doelstellingen.

Uw succes is ons ultieme doel. Wij meten ons succes aan de hand van de positieve impact die we creëren voor uw onderwijsinstelling en uw studenten. We luisteren naar uw behoeften en doelen en werken samen met u aan meetbare en duurzame resultaten voor de toekomst.

Ad interim

Heeft uw mbo of ho onderwijsinstelling behoefte aan een tijdelijke versterking? Of het nu gaat om tijdelijke managementposities, projectuitvoering of specifieke onderwijsontwikkelingen, wij versterken uw team graag en werken samen met uw collega’s aan duurzame oplossingen. Wij beschikken over uitgebreide ervaring met het op interim basis vervullen van verschillende functies, waardoor wij uw onderwijsinstelling op verschillende terreinen kunnen ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Accreditatie hoger onderwijs

Accreditaties kunnen een complex en tijdrovend proces zijn. Wij nemen de last van dit proces graag van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en het bieden van uitstekend onderwijs. Wij staan klaar om uw onderwijsinstelling te versterken en te begeleiden tijdens een instellingstoets kwaliteitszorg (ITK), toets nieuwe opleiding (TNO), de toets na drie jaar of een (her)accreditatie.

Daarnaast bieden wij desgewenst ook ondersteuning en begeleiding bij het opstellen en schrijven van het accreditatie- en/of zelfevaluatierapport en zorgen wij er samen met u voor dat uw onderwijsprogramma’s voldoen aan de vereiste accreditatiestandaarden.

Kwaliteitszorg

We helpen u bij het ontwikkelen en implementeren van een kwaliteitszorgsysteem dat voldoet aan de  wettelijke eisen (eventueel aangevuld met de ISO 9001 eisen) en past bij uw onderwijsvisie. We begrijpen dat elke onderwijsinstelling uniek is en eigen uitdagingen en behoeften heeft. Onze aanpak is daarom altijd op maat waarbij we werken naar een praktisch toepasbaar beleid, zodat uw kwaliteitszorgsysteem naadloos aansluit bij uw organisatie en een cultuur van continue kwaliteitsverbetering binnen uw onderwijsinstelling stimuleert.

Examencommissie

Een goed functionerende examencommissie is essentieel voor het waarborgen van de onderwijskwaliteit. Daarom staan wij klaar om uw examencommissie te versterken met onze expertise en ervaring. Dit kan in de rol als tijdelijk extern commissielid of een meer langdurige rol als voorzitter van uw examencommissie.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving, zodat wij uw examencommissie altijd deskundig advies en begeleiding kunnen bieden en de commissie altijd up-to-date is.

Persoonlijk advies gesprek over de mogelijkheden bij Support 4 Education?