Over Support 4 Education

U bevindt zich hier:
Over ons

Kiest u voor een onderwijsadviseur van Support 4 Education, dan kiest u voor een ervaren, optimistische en enthousiaste onderwijsadviseur met uitgebreide kennis van het mbo en hbo onderwijs.

We begrijpen de uitdagingen waar uw onderwijsinstelling voor staat en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die passen binnen uw onderwijsinstelling. In een snel veranderende onderwijswereld is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Wij brengen frisse, innovatieve ideeën om uw onderwijsprogramma’s te verbeteren en uw studenten te blijven inspireren.

Uw succes is onze drijfkracht. We luisteren naar uw behoeften en doelstellingen en passen onze diensten aan om perfect aan uw verwachtingen te voldoen en samen met u toe te werken naar meetbare, duurzame en succesvolle onderwijsresultaten!

Over Patrick Molenaar

Als leerling aan het voortgezet onderwijs mocht je in het kader van je studiekeuze een beroepskeuzetest maken. Welke branche of baan zou bij mij passen en hoe kan ik daar mijn vervolgstudie op laten aansluiten? De uitkomst van de test was voor mij niet verrassend; een baan in de hospitality- of onderwijssector. Ik vond het als kleine jongen al leuk om mensen te helpen in de keuken, mensen te entertainen, dingen te organiseren en klasgenootjes te helpen met lastige rekensommen.

Persoonlijk advies gesprek over de mogelijkheden bij Support 4 Education?